حرکات اصلاحی زانوی پرانتزی
زانوی پرانتزی چیست
زانوی پرانتزی، زانویی است که به صورت ژنتیکی دچار تغییر شکل می شود. زانوها دچار تغییر شکل به سمت بیرون یا درون می شوند. در برخی موارد مچ و ساق پا نسبت به ران پا ضخیم تر می شود که نشانه ای از پرانتزی بودن زانو است. این اختلال ظاهر در بسیاری از افراد رایج است. این وضعیتی است که به خصوص برای خانم ها بسیار ناراحت کننده است. داشتن زانوی صاف خواسته هر کس، چه مرد و چه زن است. اما، اولین کاری که باید بکنید این است که روش های طبیعی را امتحان کنید، مگر در برخی موارد. اصلاح زانوی پرانتزی ممکن است. می توانید با چند حرکت ساده در منزل صاحب زانوهای صاف شوید.
چگونگی اصلاح زانوی پرانتزی
بدون شک برای بسیاری از افراد ظاهر پاها بسیار مهم است. انواع روش های پزشکی برای اصلاح این وضعیت وجود دارد. وزشهای اصلاحی و کفی طبی در برخی موارد کمک کننده هستند.
هر زانوی پرانتزی را نمی توان به راحتی اصلاح کرد!
بعضی از موارد مهم ترهستند و در چنین مواردی برای اصلاح زانوی پرانتزی از جراحی استفاده می شود.
حرکات اصلاحی زانوی پرانتزی
برای اصلاح زانوی پرانتزی، معمولا حرکت هایی برای تقویت زانو انجام می شود. همه ما می توانیم این حرکات را به راحتی در خانه انجام دهیم. قبل از هر چیز برای اصلاح زانوی پرانتزی، گرفتن پوزیشن های صحیح مهم است و انجام منظم این حرکت ها هر روز مهم تر است.
تمرین اول:
برای تمرین اول به یک دیوار صاف تکیه می دهیم و پاها را کمی از دیوار دور می کنیم به شکلی که باسن کمی رو به بیرون باشد. زانوها را به آرامی خم می کنیم و از دیواری که به آن تکیه داده ایم به سمت پایین می کشیم، زانوها و انگشتان پا باید به همان جهت نگاه کنند.
تمرین دوم:
برای این تمرین قبل از هرچیز یک صندلی تهیه کنید. روی صندلی به حالتی که بدن صاف باشد بنشینید سپس پای راست را به طور مستقیم بلند کنید، انگشتان پا باید به سمت داخل باشد. 10 ثانیه صبر کنید. سپس به آرامی پای راست خود را پایین بیاورید و پای چپ خود را درست مثل پای راست به مدت 10 ثانیه نگه دارید، هنگام انجام این حرکت کشش عضلات را احساس می کنید.
تمرین سوم:
برای حرکت سوم نیز صندلی مورد نیاز است. مانند حرکت دوم روی صندلی صاف بنشینید، سپس پای چپ خود را در صندلی در موقعیت نشسته قرار دهید. سپس پای راست خود را به جلو بکشید و پاشنه خود را بر روی زمین قرار دهید، انگشتان به همان شیوه باید به سمت داخل باشد. 10 ثانیه صبر کنید سپس پای راست خود را در صندلی در موقعیت نشسته قرار دهید و مانند پای چپ حرکت را تکرار کنید.
تمرین چهارم:
برای این تمرین نزدیک دیوار صاف بایستید. سپس پای چپ خود را در مقابل پای راست خود قرار دهید و موقعیت مورب داشته باشید. پس از گرفتن موقعیت مورب، به سمت چپ بچرخید ، هر دو پا باید روی زمین ثابت باقی بماند. در این راستا باسن سمت راست را کمی به سمت بیرون فشار دهید، اگر چه این حرکت کمی دشوار است، اما نتیجه مثبت خواهید گرفت. در حین انجام این تمرین می توانید از دیوار کمک بگیرید. فقط به سمت جلو زیاد خم نشوید. اگر می توانید در این موقعیت 10 ثانیه صبر کنید و سپس همین حرکت را با پای دیگر تکرار کنید.
شما می توانید این تمرین ها را به طور منظم هر روز 10 بار در 3 ست انجام دهید. به این ترتیب نتایج مثبتی به دست می آورید. اما ابتدا باید با متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مشورت کنید.
source: vucutgelistirmeci.net